شناخت انواع سنگ و ملزومات

  • ۰
  • ۰

افراد خانه دار معمولا توانایی های مختلفی در پخت غذا دارند. مثلا برخی ها فسنجان را خیلی خوب می پزند و بعضی دیگر مثل من ماکارونی و کوکوقندی. آنچه که مهم است این است که ما از عیب های غذاهایمان درس بگیریم و در دفعات بعدی آن ها را رفع کنیم. نه اینکه ناامید شویم. آنجه در خوشمزگی غذا مهم است عشق و محبت پزنده آن است.

  • ۰۳/۱۰/۲۷
  • علی نوربخش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی